Lotte den Hertog

Ik ben Lotte den Hertog, 23 jaar oud en daarmee de jongste van ons drie. Ik woon in Gouda. In 2019 ben ik afgestudeerd als Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen. Met dit diploma op zak ben ik direct aan de slag gegaan binnen het werkveld. In mijn verschillende stages heb ik kennis kunnen maken met veel doelgroepen en sindsdien ligt mijn hart absoluut bij het werken met jonge kinderen. Sinds het behalen van mijn diploma ben ik doordeweeks werkzaam op een Kindercentrum binnen Stichting Reinaerde. Het werken met kinderen geeft mij energie en daagt mij uit om creatief te denken. Tijdens de logeerweekenden staat plezier voor ieder kind voor mij dan ook voorop. Een kleinschalige setting, ieder kind in zijn waarde laten en vooral nieuwe avonturen beleven en aangaan met elkaar zijn dingen waar ik enorm naar uitkijk! Naast het werken met kinderen houd ik van dansen en doe ik aan bootcampen. Ook ben ik een enorme dierenliefhebber en ga ik graag met mijn hond Polle op stap! Kijk rustig rond op onze website en wie weet zien we elkaar snel!