Kosten en aanmelden

De kosten voor een logeerweekend bij Mini Monkies zijn afhankelijk van de zorgvraag en zorgintensiteit. De kosten kunnen worden vergoed vanuit het Persoonsgebonden Budget (PGB). Indien er hulp gewenst is bij het doen van een aanvraag voor een PGB bij de gemeente bieden wij deze graag. Daarnaast kunnen wij op verzoek van de gemeente extra informatie aanleveren over de logeerweekenden.

Bent u enthousiast geworden? Dan kan een kind worden aangemeld door hier te klikken. Mini Monkies zal naar aanleiding van het ingevulde contactformulier zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de aanmelding verder te bespreken.

Heeft u nog vragen of wilt u eerst meer informatie? Neem dan ook gerust contact met Mini Monkies op via de contactpagina. We helpen u graag verder!

Op het moment dat de aanmelding definitief is, komt Mini Monkies bij het gezin thuis op visite om elkaar te leren kennen, te bespreken of Mini Monkies een passende plek kan bieden voor het kind en eventuele overige vragen over het logeren te beantwoorden. Samen wordt er een afspraak ingepland om tijdens één van de logeerweekenden een nachtje te komen proeflogeren. Het kind draait tijdens het proeflogeren mee in de vaste dagstructuur van het logeerweekend. De begeleiding van Mini Monkies kijkt goed hoe het kind het logeren ervaart, dat is natuurlijk het allerbelangrijkste. Daarnaast wordt er goed gekeken of het kind binnen de groep past, hoe de andere kinderen hierop reageren en of er voldoende in de zorgbehoefte van het kind kan worden voorzien. Na het proeflogeren wordt er samen geëvalueerd hoe het gegaan is. Is iedereen tevreden? Dan kan de aanmelding compleet worden gemaakt en worden de weekenden officieel vastgelegd. Wanneer de groep al vol is kan een kind op de wachtlijst worden geplaatst.