Joris van der Eerden

Joris van der Eerden

Mijn naam is Joris van der Eerden, ik ben 29 jaar oud en woonachtig in Schijndel, Noord-Brabant. In 2014 heb ik mijn diploma Sociaal Pedagogische Hulpverlening behaald en ben daarmee sinds augustus 2014 werkzaam in het werkveld als sociaal professional. Met inmiddels bijna 7 jaar ervaring in het werkveld werd het tijd om een mooi initiatief op te starten samen met Birgit en Lotte. Hen ken ik van het werken binnen Stichting Reinaerde waar ik inmiddels al sinds 2015 werkzaam ben. Hier heb ik ook mijn SKJ registratie mogen behalen. Met veel passie en liefde werk ik iedere dag met kinderen, al is er nog iets wat mijn interesse heeft: muziek. Sinds 2014 ben ik namelijk drummer in een band, de band Baby Blue. Door de prachtige balans tussen het muzikale werk en het werken met kinderen ga ik iedere dag weer enthousiast aan de slag! Wat mij het leukste lijkt aan de logeerweekenden is de individuele tijd die we door kunnen brengen met de kinderen, het kind het kind kunnen laten zijn, maar bovenal te gekke uitstapjes maken samen met zijn allen! Als er vragen zijn spreek me gerust aan, ik ben altijd in voor een gezellig praatje. Hopelijk tot snel!